Husk dette inden du tager på sommerferie

rejseforsikring

Sommerferien står for døren, og det betyder at mange af os danskere skal sydpå, vest på, nord på eller øst på. Fælles for alle er, at der er nogle ting, man skal have styr på, inden man tager på ferie. Hvor meget man skal gøre ud af det, afhænger selvfølgelig i høj grad af, hvor længe man skal være væk. I denne artikel får du nogle af de ting, du lige bør sikre dig, inden du tager afsted på årets sommerferie.

Rejseforsikring

Du bør altid sikre dig at have en rejseforsikring, hvis nu du skulle blive syg eller komme galt afsted på din ferie. Det er vigtigt, at der er styr på dette, så du kan holde ferie med ro i sindet, uden at skulle tænke på, hvad end der måtte ske, hvis nu du skulle komme galt afsted.

Hvem kigger til hjemmet

Sommerferien er også højsæson for indbrud, og tyve er gode til at spotte, hvem der er på ferie, og hvem der ikke er. Derfor handler det om at få sit hjem til at se så beboet ud og eventuelt få nogle til at komme og rykke rundt på nogle ting, tømme postkassen, vande blomster, tænde lys med mere. Pas på med at dele for meget om din ferie på de sociale medier, da man aldrig ved, om det spreder sig. Sørg for at find en, der kan holde øje med dit hus, i mens du er væk.

Mobilabonnementet

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at du har udenlandstelefoni, så du ikke ender med at få en kæmpe regning, når du vender hjem fra din ferie. Det ville være rigtig surt, og derfor bør du enten investere i et godt mobilabonnement, hvor det er med, eller du bør høre din nuværende udbyder, om du kan få det i den periode, hvor du er væk. Data er ofte den helt store sluger i forbindelse med udenlandstelefoni, fordi mange stadig er på de sociale medier under ferien, og det tager altså en stor mængde data.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*