Hvordan tjener man penge på nettet?

Der er mange måder at tjene penge på nettet. I denne artikel skal der fokuseres på hjemmesider + internet-reklamer.

Det er let at få lavet en hjemmeside. Søg efter webhoteller på Google, og vælg et af dem. Hos de fleste webhoteller betaler du ca. 12 kroner om måneden, og for denne pris kan du få en hjemmeside med. Hjemmesiden kan fx være en såkaldt WordPress-side. Den er 100 % gratis at oprette, og det er brugervenligt og nemt at komme i gang

Når du har lavet din hjemmeside, skal du finde et emne, som du vil skrive om. Vælg noget, der interesserer dig – ellers kommer du kun til at skrive på den i et par dage, og derefter bliver det for kedeligt. Så det skal være noget, som siger dig noget. Det kunne for eksempel være tv pakker, mobilabonnementer eller noget tredje.

Vælg et reklamenetværk. Det kan fx være Google AdSense. Det foregår ved, at man opretter en bruger hos Google AdSense. Herefter kan man hente koder, som skal sættes på hjemmesiden. Nu kan man se annoncer. Og deres indhold bestemmes af din sides indhold + de søgninger, som den pågældende besøgende har foretaget gennem tiden.

Man får penge efter hvor mange klik der er på siden. Altså på annoncerne. Dette er én af de mest enkle måder at tjene penge på nettet. Men det kræver, at man er ihærdig med at skrive indhold til siden.

Søgemaskineoptimering

Du bør også sætte dig ind i grundlæggende søgemaskineoptimering. Der findes rigtig meget om det på nettet. Det er bare at gå i gang med at søge. Det handler kort fortalt om at gøre noget, så din side får en bedre placering i Googles søgeresultater – eller alle de andre søgemaskiner, men Google er den vigtigste. Noget af det vigtigste er at få nogle andre sider til at linke til din side. Jo flere, jo bedre. Google betragter hjemmesider som ligegyldige, hvis der ikke er nogen, der linker til dem. Det er også vigtigt, at du har masser af tekster med de rigtige søgeord.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*