Sådan får din webshop succes på Singles Day

De fleste webshopejere elsker mærkedage. Det er nemlig en perfekt mulighed for at få lavet noget larm for din webshop, og hvor du kan få fat i nogle nye kunder, der måske ikke ville købe dine varer normalt, hvis de ikke var nedsatte. I og med at Singles Day kun er der en gang om året, handler det om at få det optimale ud af dagen. Her i artiklen får du nogle konkrete råd til, hvordan du får succes med Singles Day som webshopejer.

Planlæg dine aktiviteter i god tid

Det bedste du kan gøre, er at planlægge dine forskellige aktiviteter i god tid. Få lagt en plan og en strategi for dine tilbud, så du ikke står på dagen og skal til at være kreativ. Hvis du planlægger at holde events i din webshop med forskellige tilbud op ad dagen, skal du også have planlagt det. Tit kan det være en fordel at være i dialog med dine leverandører for at høre, om du kan få lov at købe nogle billige varer, som du kan sælge til en lav pris på dagen.

Fortæl dine kunder at du holder Singles Day

Det er ikke alle webshops, der holder Singles Day herhjemme endnu. Derfor skal du fortælle dine kunder, at du holder Singles Day og har mange gode tilbud. Som webshopejer har du helt sikkert dine foretrukne kanaler. Det kan være sociale medier, nyhedsbrev eller et banner på hjemmesiden. Et godt råd er at være ude i god tid, så dine kunder kan nå at planlægge sine indkøb på Singles Day. Fortæl dine kunder, hvilke tilbud de kan forvente på Singles Day, så de ikke går forgæves hos dig i løbet af dagen.

Saml din trafik op

I løbet af Singles Day er der potentiale for at samle en masse trafik op. Sørg for at denne trafik ikke ryger ud i den blå luft, når Singles Day er forbi. Se om du ikke kan få dem på dit nyhedsbrev, eller kør noget remarketing på dem. Singles Day ligger lige før Black Friday og Cyber Monday. Hvis du for har en Facebook pixel på din hjemmeside, kan du bruge målgruppen fra Singlesdaydanmark.dk, når du skal markedsføre dine tilbud på Black Friday og Cyber Monday. Lige efter ligger julehandelen, hvor du kan lave det samme trick. Det handler i høj grad om at være kreativ på Singles Day. Det er ikke alle webshops, der gør så meget ud af dagen herhjemme, og derfor har du virkelig mulighed for at være kreativ og skille dig ud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*