Spar tid og penge – Shop amok på Black Friday

Hvis du er ligesom os andre, så kan du også godt lide at spare penge! Dette er der heldigvis gode muligheder for netop denne tid på året, hvor vi går handelsdagen Black Friday i møde. Medmindre du på mystisk vis har været forsvundet i dagene op til Black Friday de sidste par år, så kan du næsten ikke have undgået at høre noget om denne dag. Her er der nemlig siden 2013 blevet gået all-in på at markedsføre denne dag, fra nogen af de allerstørste butikker i Danmark, som fx Coolshop, Boozt, Bilka og mange flere. Du får dog alligevel en kort introduktion i tilfælde af at du ikke kender til baggrunden.

Hvad er Black Friday og hvad skal vi med egentlig taget med det?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA (kan Danmark efterhånden finde på noget selv egentlig?), og er en kæmpe international shopping dag, der ligger dagen efter Thanksgiving i USA. Det vil sige det er typisk den sidste fredag i November hvert år. Her kickstarter butikkerne julesalget med vanvittige rabatter og tilbud på mange forskellige produkter og varekategorier. I USA har der efterhånden været Black Friday i mange år, og hvert år er der altid en eller anden der kommer til skade, fordi at folk ter sig sådan her:

Helt at have samme niveau på tilbuddene som opfordrer til den slags opførsel kan vi ikke prale af endnu, men det skal så også lige huskes at vi kun har set butikkerne gå rigtig meget op i det, i de sidste 2 år. I takt med at der kommer flere og butikker med ind i kampen om kunderne, skulle rabatterne gerne følge med opad. Det giver i hvert fald mening, hvis man ser på det rent marketingmæssigt. Hvordan lokker du flest kunder til din butik indenfor de samme 24 timer som alle andre også kører tilbud? Du sætter rabatterne op!

Forbered dig godt op til dagen

En af de bedste ting du kan gøre er at forberede dig på hvad du godt kunne tænke dig at købe. Dette gør det meget nemmere at finde frem til de relevante tilbud på selve dagen og giver dig mulighed for at slå til så hurtigt som muligt, hvilket jo er vigtigt da nogen butikker kun har begrænset udvalg af visse produkter. Du kan evt. tage et kig på en hjemmeside, som har lavet en liste over deltagere i Black Friday, hvor du nemt og hurtigt kan sortere på de forskellige kategorier. Ligeledes er der også lavet research på hvad butikkernes trustpilot score er, hvilket gør det nemmere for dig at være hurtig til at beslutte dig for at slå til på et godt tilbud.

Vigtigst af alt: Husk at have en fantastisk Black Friday! Go’ Shopping!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*