Top 4 feriemål til din afbudsrejse

Ved du endnu ikke, hvor sommerens afbudsrejse skal gå hen? Så fortvivl ej. Vi har nemlig her lavet top 5 over unikke feriemål til din afbudsrejse. Du kan læse lidt om hvert rejsemål, samt hvad du kan forvente på destinationen. Vi håber, at du bliver inspireret!

Alanya

Alanya er et af de mest populære rejsemål, når det kommer til afbudsrejser. Der er hver sommer rigtig mange danskere, der tager til Alanya, og mange rejsebureauer udbyder billige afbudsrejser dertil. Alanya er en utrolig smuk by i Tyrkiet, som ligger ud til Middelhavet. Når du er i Alanya er det oplagt at tage op at besøge den gamle borg, hvor du har et fantastisk syn ud over hele byen. Alanya er særligt populært blandt de lidt yngre rejsende, fordi der er et godt natteliv dernede med store natklubber. Grundet de mange afbudsrejser til Alanya, kan du også finde nogle til en rigtig fin pris.

Rhodos

Rhodos er som Alanya et populært rejsemål for danskere. Ønsker du at få et indblik i den græske kultur, så er en rejse til Rhodos oplagt. En af de ulemper der kan være ved at rejse derned om sommeren er, at der godt kan være rigtig mange turister. Det ændrer dog ikke på, at det er en smuk ø med noget helt unikt natur. Som med Alanya, så bliver der herhjemme udbudt enormt mange afbudsrejser til Rhodos. Er du oppe på tæerne, kan du få en rigtig billig rejse.

Mallorca

Ønsker du at opleve Spanien fra sin bedste side, så kan en afbudsrejse til Mallorca være fremragende. Øen har lidt af det hele. Der er både storby i Palma, hvor du kan gå i byen eller shoppe. Er du mere til afslapning og stille natur, så kan du også få det dernede. Mallorca er blandt andet kendt for sine smukke badestrande med flotte palmer. Om sommeren er temperaturen og badevandet dernede helt fantastisk.

Cypern

Cypern minder på mange områder om de mange ferieøer, som vi har behandlet her i artiklen. Noget af det som gør Cypern unikt er den kulturforskel, der er. Den ene side af øen er nemlig tyrkisk, mens den anden græsk. Der giver det bedste fra to verdener. Der er mulighed for at lave mange aktiviteter på Cypern, hvor du kan få oplevet det smukke middelhavsvand på tætteste hold. Du kan for eksempel leje en båd, tage ud at dykke eller tage en af de mange færgeture.

Fælles for ovenstående rejsemål er, at der er mange afbudsrejser dertil, og det burde være muligt for dig at finde en rejse til en god pris.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*